Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

Ο «ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ» ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Τελευταίες κινήσεις Μόντι πριν το σχηματισμό της νέας κυβέρνηση.





Ο ιταλός εντολοδόχος πρωθυπουργός Μάριο Μόντι επαναλαμβάνει σήμερα τις διαβουλεύσεις με τα βασικά πολιτικά κόμματα για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της χώρας.
Ο κ. Μόντι άρχισε συζητήσεις με αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο εκπροσωπείται από τον ηγέτη του Πιερλουίτζι Μπερσάνι στη Γερουσία ενώ αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του «Λαού της Ελευθερίας», του κόμματος του τέως ισχυρού άντρα της χώρας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο Μάριο Μόντι προσπαθεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή των μεγαλύτερων κομμάτων στην κυβέρνησή του, στην οποία επιθυμεί να συμμετέχουν εκτός από τεχνοκράτες και πολιτικοί ώστε να έχει μεγαλύτερη στήριξη στο Κοινοβούλιο.
Οι συναντήσεις του «Καρδιναλίου» θα ολοκληρωθούν σήμερα το απόγευμα όταν θα δεχτεί εκπροσώπους των εργοδοτών, των συνδικάτων, των οργανώσεων γυναικών και νεολαίας.
Αμέσως μετά θα μεταβεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο για να αποδεχτεί επισήμως την ηγεσία της νέας κυβέρνησης, τη σύνθεση της οποίας θα παρουσιάσει το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.