Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Ομπάμα: θετικές οι εξελίξεις για Ελλάδα - Ιταλία.




Τις νέες κυβερνήσεις των Μάριο Μόντι και Λουκά Παπαδήμου χαιρέτισε σε ομιλία του ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος χαρακτήρισε το σχηματισμό τους ως θετική εξέλιξη που μπορεί να καθησυχάσει τις αγορές.
Ως «θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε τις κυβερνητικές συνεργασίες που αναπτύχθηκαν σε Ελλάδα και Ιταλία ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος μιλώντας στη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού (APEC) εκτίμησε ότι η υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων από την Αθήνα και την Ρώμη θα καθησυχάσει τις αγορές και θα επαναφέρει τη σταθερότητα στη ζώνη του ευρώ.
Στην ίδια σύνοδο μίλησε και η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία χαιρέτισε την ανάληψη της πρωθυπουργίας στην Ελλάδα από τον κ. Παπαδήμο ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για μια ενδεχόμενη μετάδοσης της κρίσης χρέους σε όλη την ευρωζώνη και κάλεσε τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υλοποιήσουν τα μέτρα που συμφώνησαν τον Οκτώβριο.
Παράλληλα, η κ. Λαγκάρντ επανέλαβε τις ανησυχίες της για τις απειλές που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία ενώ υπογράμμισε την ανάγκη όλες οι χώρες του κόσμου να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπίας στην παγκόσμιας οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.