Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

Καμμένος: Ελλάς στα Σαγώνια του G.Soros.

 Ο Πάνος Καμμένος ξεμπροστιάζει όλο το πολιτικό συστημα και λοιπούς προδότες και δοσίλογους και βροντοφωνάζει όλα αυτά που μας κρύβουν επιμελώς... 
ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Η Ελλάδα έχει πλέον τεθεί υπό ξένο έλεγχο. Οι ανίκανοι και προδότες πολιτικοί έχουν παραβεί κάθε συνταγματική επιταγή και υπακούοντας στις εντολές των ξένων αφεντικών τους έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια εξαθλίωσης του λαού με σκοπό να ξεπουλήσουν στους ξένους τα πλούσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Αφού τις κρατούσαν κρυφές για τόσα χρόνια, τώρα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία παράδοσης των στα αφεντικά τους, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα ελεγχόμενο προτεκτοράτο. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη χώρα από αυτά τα αρπακτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.