Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ REUTERS «Οι Ευρωπαίοι χαίρονται που επιτέλους μειώνονται οι μισθοί στην Ελλάδα»




«Από το Βερολίνο μέχρι την Μπρατισλάβα οι αγανακτισμένοι Ευρωπαίοι έμεναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τους υψηλούς μισθούς και τα προνόμια που απολάμβαναν οι Έλληνες εργαζόμενοι, οι ίδιοι που με το αραλίκι και το lifestyle τους βοήθησαν στο να γονατίσει η Ευρωζώνη» Με αυτή την ιδιαίτερα προκλητική εισαγωγή ξεκινά το άρθρο του Reuters.
To άρθρο που φέρει τον τίτλο «Γενναίος βασικός μισθός-ένας μύθος στην χωματερή της εργασίας στην Ελλάδα» δημοσιεύεται στην αμερικανική εκδοχή της ιστοσελίδας του Reuters και αναφέρεται στις αλλαγές στην μισθοδοσία των Ελλήνων και προσθέτει «Οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και άλλοι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι χαιρετίζουν την μείωση του ελάχιστου μισθού κάτω από τα 750 ευρώ που επέβαλλαν οι δανειστές στην Ελλάδα»
Το άρθρο συνεχίζει να αναφέρεται στα μεγάλα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, αλλά και στην αδυναμία αρκετών εργαζομένων να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ κάνει λόγο και για την ανασφάλιστη εργασία αλλά και για μισθούς που δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.