Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

O ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ




     Εθνική Δράση Ηλείας: Έχοντας παρακολουθήσει διάφορες εξελίξεις και ιστορικά γεγονότα, μπορούμε κάλλιστα να διαπιστώσουμε τον ρόλο  που έχει παίξει στον παγκόσμιο πολιτικό χάρτη ο κομμουνισμός και ο υπαρκτός σοσιαλισμός αποτελώντας τον στενό <<συνεργάτη>> του καπιταλισμού. Εκτός των άλλων κάτι που μπορούμε να διακρίνουμε είναι και η άμεση ή έμμεση σχέση του κομμουνισμού με το Εβραϊκό – Σιωνιστικό λομπυ. Από την δημιουργία του, μέχρι την εξέλιξή και την εγκαθίδρυσή του, ο κομμουνισμός είτε χρηματοδοτήθηκε, είτε καθοδηγήθηκε από το Εβραϊκό ιερατείο, εξυπηρετώντας πάντα συμφέροντα  του Σιωνισμού.
             Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν παρατηρούμε ότι πολλοί ηγέτες του κομμουνισμού ήταν άμεσα συνδεδεμένοι με το σιωνισμό. Ένας εξ αυτών ήταν ο Καρλ Μαρξ, θεμελιωτής του σοσιαλισμού και γνωστός για την οξύτατη κριτική που άσκησε στο καπιταλιστικό σύστημα και της θεωρίας περί της πάλης των τάξεων(μια θεωρία που είναι υπαίτια για την  οικονομική οπισθοδρόμηση του έθνους).Ο Καρλ Μαρξ ήταν γόνος αρχιραββίνων και δεν είχε γερμανική καταγωγή όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και αργότερα υπερασπίστηκε την κυριαρχία των Εβραίων στις οικονομικές επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρξ είχε επισημάνει ότι η χρησιμοποίηση σε εργασίες από τα φθηνά εργατικά χέρια εξυπηρετεί τους κεφαλαιοκράτες, μια παράμετρος η οποία έχει ξεχαστεί από τους σημερινούς κομμουνιστές. Αυτό συμβαίνει διότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των σιωνιστών και των καπιταλιστών.  Οι θεωρίες του Μαρξ οδήγησαν σε μια μανία διάσπασης  της δομής και της κοινωνικής συνοχής και της Εθνικής ομοιογένειας. Μιλούσε για ταξικό πόλεμο θέτοντας άτομα της ίδιας κοινωνίας σε βάρος άλλων ατόμων ττης ίδιας κοινωνίας απλά και μόνο επειδή είναι διαφορετικής τάξης. Έπίσης να πούμε ότι Μαρξ έχει συγγενικές ρίζες με τον Rothschild, γνωστό Εβραίο τραπεζίτη έχοντας στην κατοχή του τις περισσότερες κεντρικές τράπεζες.




                Λίγα χρόνια αργότερα εμφανίζεται ακόμα ένας συνεχιστής της κομμουνιστικής θεωρίας, του σοσιαλισμού και του προλεταριάτου, ο Λένιν, ο οποίος είχε και αυτός Εβραϊκές ρίζες. Αυτό διαπιστώθηκε από την ίδια την αδερφή του Ουλιάνοβα που στείλει επιστολή στον Στάλιν πιστοποιώντας την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν. Σε μια χώρα όπου ο αντισημιτισμός ήταν έντονος, η εβραϊκή κληρονομιά του Λένιν ήταν κάτι που τελικά  αποκρύφθηκε, ακόμα και όταν διαπιστώθηκε στις αρχές του 1930. Όπως δείχνει το πιστοποιητικό γέννησής του, ήταν γιος του Μωυσή Μπλάνκ και συχνά είχε εκφράσει την καλή του γνώμη για τους εβραίους. Πολλοί ήταν οι εβραίοι που είχαν πάρει μέρος στην Οκτωβριανή Επανάσταση και είχαν αντιταχθεί στον αντισημιτισμό της τσαρικής Ρωσίας όπου αργότερα είχαν ηγετικές θέσεις στο κόμμα και ένας εξ αυτών ήταν ο Τρότσκι με το πραγματικό όνομα Μπορνστάιν. Η Ουλιάνοβα ζήτησε απ’ τον Στάλιν να γνωστοποιήσει στον κόσμο την εβραϊκή ταυτότητα του Λένιν  πράγμα το οποίο αρνήθηκε.
 Μια άλλη προσωπικότητα που αποτελεί σύμβολο της  κόκκινης επανάστασης  στα σημερινά χρόνια που διανύουμε είναι ο  ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο. Ο 84χρόνος ηγέτης της κουβανικής επανάστασης δεν έχει αποδεχτεί την καταγωγή του πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του είχε έλθει ως μετανάστης στην Κούβα από την Ισπανία και σύντομα πλούτισε από την πώληση ζαχαροκάλαμων. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πατέρας του ήταν Μαρράνος δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλιτώσει την ιερά εξέταση. Αυτό το λένε οι ίδιοι έγκυροι Εβραίοι .
Ο Φιντέλ Κάστρο τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ  στην διαμάχη με το Ιράν  και ανέφερε ότι για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου πράγμα το οποίο λόγο επίθεσης των Ισραηλινών αν όχι αυτών τότε των Αμερικάνων. Αυτή η δήλωση δεν αναφέρθηκε ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ  γιατί πολύ απλά ο Φιντέλ αποτελεί σύμβολο του παγκοσμίου σοσιαλισμού και πρότυπο για τους εν Ελλάδι κομμουνιστές.
Σαν εθνικιστές πολεμάμε με κάθε τρόπο την αριστερά γιατί έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην παγκόσμια πλεκτάνη που έχουν στήσει οι Εβραίοι. Υπήρξε πάντα εχθρός του έθνους και της φυλής, εξέφρασε διεθνιστικές θέσεις, ασέλγησε πάνω στους εργαζόμενους με την κάλυψη ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους, υποστήριξε ακράδαντα τον ξένο εργάτη φέρνοντας σε μαρασμό και την οικονομική εξαθλίωση τον Έλληνα εργάτη, διαστρέβλωσε αλήθειες και γεγονότα και έσπειρε την διχόνοια ανάμεσα στις τάξεις. Πρέπει να απεγκλωβίσουμε την λαϊκή μάζα από την αριστερή προπαγάνδα φέρνοντας το υγιές ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις μας.
Πολεμώντας την αριστερά χτυπάμε  την εσωτερική ιδεολογία του καπιταλισμού και κατά συνέπεια αποδυναμώνουμε τα όργανα του σιωνιστικού συστήματος . Έτσι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα πανούργα σχέδια τους που είναι η απεθνοποιήση των κρατών χωρίς εθνική συνείδηση, ιστορία , ήθη, έθιμα, παραδόσεις και θρησκεία


Νίκος Κ. dionios 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.