Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Επιστολή Παπαδήμου περιμένει ο Γιούνκερ για να ξεκλειδώσει η 6η δόση





Ελπίδα απεμπλοκής από το αδιέξοδο φαίνεται να δίνει η δήλωση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο πρόεδρος του Eurogroup μιλώντας σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο δήλωσε πως αναμένεται επιστολή του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στην οποία θα αναφέρονται λεπτομερώς οι προθέσεις της κυβέρνησής του, αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, για την εφαρμογή των των μέτρων που έχουν υποβληθεί από την Τρόικα.
Η εξέλιξη αυτή ξεκλειδώνει την 6η δόση, η εκταμίευση της οποίας αναμένεται να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου, όπως δήλωσε «η απόφαση της τρόικας για την εκταμίευση της έκτης δόσης προς την Ελλάδα, θα ληφθεί πριν από το τέλος του Νοεμβρίου 2011».
Ωστόσο η τοποθέτηση Γιούνκερ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν κ. Αμ. Αλταφάζ, ο οποίος είπε πως οι Βρυξέλλες αναμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας σαφείς και έγγραφες δεσμεύσεις, σχετικά με την εφαρμογή των αποφάσεων  της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.