Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ Βορίδης: «Το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές»

 Ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης έκανε λόγω για παρεμβάσεις διορθωτικού χαρακτήρα στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Ο κ.Βορίδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» δήλωσε πως θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις από την εφαρμογή του μέτρου εφεδρείας.
Υπενθυμίζεται πως με λουκέτο απειλούνται 21 μικρά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα λόγω των ελλείψεων προσωπικού που θα εμφανιστούν μετά την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας στους υπαλλήλους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), Βασίλη Αλεβιζόπουλο. Ο υπουργός Υποδομών αναφερόμενος στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το καθεστώς εφεδρείας στην Πολιτική Αεροπορία, διευκρίνισε ότι θα υπάρξει κάποια κυβερνητική θέση για το ζήτημα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του υπουργείο.
Αναφερόμενος στο θέμα των ταξί  ο κ.Βορίδης τόνισε ότι η απελευθέρωση του κλάδου θα πρέπει να γίνει με τρόπο δίκαιο και ορθολογικό.
Κλέινοντας και αναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση, ο υπουργός Υποδομών τόνισε: «Υπάρχει μία παρανόηση σχετικά με την κυβέρνηση. Δεν λύσαμε τις ιδεολογικές μας διαφορές, ούτε καν έχει γίνει προγραμματική σύγκλιση. Πρόκειται για μία κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή και σκοπό και εδώ ακριβώς έχουμε συμφωνήσει».
Ο κ.Βορίδης τόνισε, τέλος, ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στο νέο κυβερνητικό σχήμα και αναφερόμενος στις δηλώσεις Καστανίδη περί «συμμετοχής ακροδεξιών υπουργών και υφυπουργών στην κυβέρνηση συνεργασίας» απαντά: «Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος απομακρύνεται από την κυβέρνηση στενοχωριέται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.