Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Βενιζέλος: Ο Προϋπολογισμός δεν προβλέπει νέα μέτρα



Δεν θα ληφθούν νέα φορολογικά και εισπρακτικά μέτρα διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος καταθέτοντας σήμερα στη Βουλή τον Προϋπολογισμό του 2012, παρουσία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι προβλέπονται πρωτογενή πλεονάσματα, που θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να δείξει το κοινωνικό πρόσωπό της και να προχωρήσει σε ορισμένες ελαφρύνσεις υπέρ των κοινωνικά ασθενεστέρων. Πάντως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε μα απόλυτη σαφήνεια ότι για να ισχύσουν τα όσα είπε απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εφαρμοστούν πιστά τα όσα έχουν ήδη ψηφιστεί.
Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μανώλης Κεφαλογιάννης επισήμανε ότι θα ήθελε να συμμεριστεί την αισιοδοξία του κ. Βενιζέλου, αλλά εξέφρασε τον φόβο ότι για μια ακόμη χρονιά η απόσταση από τον Προϋπολογισμό έως την εκτέλεσή του είναι τεράστια.
Την πλήρη αντίθεσή τους εξέφρασαν εκ μέρους του ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής και του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο πρώτος προέβλεψε ότι αυτή η πολιτική θα ανατραπεί από τις λαϊκές κινητοποιήσεις και ο δεύτερος τον χαρακτήρισε «έκτρωμα και απόλυτη καταστροφή».
Η συζήτηση του Προϋπολογισμού στην αρμόδια επιτροπή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυκτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.