Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Έρχεται νομοσχέδιο για τον διακανoνισμό των στεγαστικών δανείων



Ανάσα για όσους πολίτες θίγονται από το ενιαίο μισθολόγιο θα αποτελέσει σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, το νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τον διακανονσιμό των στεγαστικών δανείων.
Στην συνέντευξη Τύπου για την Κατάθεση του Προϋπολογισμού του 2012 που παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, είπε: «Θυμίζω εδώ, ότι θα παρουσιάσουμε μέσα στη εβδομάδα το σχέδιο διακανονισμών των στεγαστικών δανείων, όσων θίγονται από το νέο βαθμολόγιο-μισθολόγιο και την παροχή των συντάξεων. Έχουμε έτοιμο το σχέδιο για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε.»
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ελληνικές τράπεζες, κάνοντας λόγο για «καταθέσεις πολιτών πολλαπλά εγγυημένες», και συμπλήσρωσε πως «Για μας οι τράπεζες είναι οι καταθέτες, οι καταθέσεις τους, και βεβαίως μας ενδιαφέρει τόσο η αναπτυξιακή λειτουργία των τραπεζών, όσο και τα δάνεια που δίνουν σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.