Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΛΝΤΣΤΑΙΝ Εκτός ευρώ η Ελλάδα σε ένα χρόνο, υποστηρίζει αμερικανός καθηγητής



Αδύνατη θεωρεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη ο αμερικανός καθηγητής οικονομικών, Μάρτιν Φελντστάιν (φωτό), ο οποίος μάλιστα έκανε την εκτίμηση ότι η χώρα μας θα αποχωρήσει από το ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.
Ο κ. Φελντστάιν, που ήταν σύμβουλος πολλών αμερικανών προέδρων και είναι γνωστός για τον ευρωσκεπτικισμό του (έχει επαναλειμμένα υποστηρίξει την έξοδο της Ελλάδας και της Πορτογαλία από την νομισματική ένωση) τόνισε σε τηλεφωνική του συνέντευξη ότι η ευρωζώνη θα επιβιώσει ωστόσο η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτήν. «Με την εξαίρεση της αποχώρησης της Ελλάδας, δε νομίζω ότι η ευρωζώνη θα καταρρεύσει σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο 72χρονος αμερικανός καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και υπογράμμισε ότι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη «είναι αδύνατη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.