Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΥΡΩΠΗ» Σόϊμπλε: H Βρετανία θα ενταχθεί στο ευρώ



Λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον στο Βερολίνο, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντετυξη του στο ραδιόφωνο του Γερμανικού Πρακτορείου, δήλωσε ότι η Βρατανία θα ενταχθεί στο ευρώ νωρίτερα από όσο πολλοί πιστεύουν.
Ο Σόιμπλε υποστήριξε ότι αν η Ευρώπη είχε ένα σταθερό νόμισμα, και οι 27 χώρες-μέλη της θα εντάσσονταν στο ευρώ «νωρίτερα απ' όσο πιστεύουν πολλοί στη Βρετανία» ενώ όσον αφορά στην κρίση χρέους της ευρωζώνης επιβεβαίωσε την πεποίθησή του πως οι Γερμανοί παραμένουν δεσμευμένοι σε μια ισχυρή Ευρώπη. «Θέλουν μια ισχυρή Ευρώπη και μια σταθερή Ευρώπη»
Ο Γερμανός υπουργός έκανε τα σχόλια αυτά, αφότου το συνέδριο των κυβερνώντων Χριστιανοδημοκρατών αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα ότι πρέπει να υποστηριχθούν κινήσεις για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για να ενδυναμωθεί η πολιτική ολοκλήρωση στην 17μελή ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.