Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

Παρουσιάστρια ειδήσεων σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Ομπάμα [βίντεο]





Μπορεί κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του Φόρουμ οικονομικής συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) που έγινε στη Χαβάη, η Ρωσία και οι ΗΠΑ να τα πήγαν αρκετά καλά, δεδομένων των γενικότερων σχέσεων των δύο χωρών, ωστόσο μια δημοσιογράφος του ρωσικού καναλιού REN-TV είναι προφανές ότι εκνευρίστηκε με κάτι.
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος για την ομιλία του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο APEC, κι ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω της, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο την ώρα που αναφερόταν στον Μπαράκ Ομπάμα.
Αξίζει να σημιεωθεί ότι περίπου 113 εκατομμύρια Ρώσοι παρακολουθούν καθημερινά το δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.