Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

Συνελήφθη ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι.



Ένας άνδρας ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο Σάιφ αλ- Ισλάμ αλλά ο οποίος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του μεταφέρθηκε από Λίβυους μαχητές στην πόλη Ζιντάν, δήλωσε ένας ανταποκριτής του πρακτορείου Ρόιτερς.
Ο άνδρας, που φέρεται ότι είναι ο γιος του Μουάμαρ Καντάφι, φορούσε παραδοσιακά ρούχα και είχε ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπό του. Παρά τη μακριά μαύρη γενειάδα του, τα γενικά χαρακτηριστικά του καθώς και τα γυαλιά χωρίς σκελετό δείχνουν ότι πρόκειται για τον Σάιφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, το οποίο πρόσθεσε ότι ο αντίχειρας, ο δείκτης και ένα άλλο δάχτυλο του άνδρα ήταν τυλιγμένα με επιδέσμους.
Την ίδια ώρα, η τηλεόραση Free Libya μετέδωσε μία φωτογραφία που δείχνει τον Σάιφ αλ- Ισλάμ να κάθεται σε έναν καναπέ, να έχει τα δάκτυλά του τυλιγμένα με επιδέσμους και τα πόδια του καλυμμένα με μία κουβέρτα.
Εκατοντάδες οργισμένοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Ζιντάν, εμποδίζοντας τη μεταφορά του Σάιφ αλ- Ισλάμ και των σωματοφυλάκων του.
Στο μεταξύ, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ανέφερε ότι προσπαθεί να λάβει μία επίσημη επιβεβαίωση για τη σύλληψη του γιου του Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ.«Συνελήφθη μαζί με δύο βοηθούς του στην περιοχή του αλ Ομπάρι στη νότια Λιβύη» δήλωσε ο ο στρατιωτικός διοικητής, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τρίπολη, προσθέτοντας ότι συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να περάσει στο Νίγηρα. «Μεταφέρεται με ελικόπτερο στην πόλη Ζιντάν προτού μεταφερθεί στην Τρίπολη» σημείωσε.
Σύμφωνα με το Ρόιτερς, ο στρατιωτικός διοικητής δήλωσε ότι ο Σάιφ αλ- Ισλάμ θα κρατηθεί στην Ζιντάν μέχρι να υπάρξει μία κυβέρνηση στην οποία να παραδοθεί. Η λιβυκή κυβέρνηση αναμένεται να σχηματιστεί μέσα σε ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.