Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ & ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ .Ο Ντράγκι πετάει το μπαλάκι στους πολιτικούς για την κρίση χρέους


Παρόλα αυτά, η ΕΚΤ επενέβη σήμερα στις αγορές και αγόρασε ομόλογα προκειμένου να μειώσει την άνοδο των spreads. Η απόδοση του ιταλικού ομολόγου έπεσε κάτω από τις 500 μονάδες βάσης μετά τη νέα παρέμβαση της ΕΚΤ. Το spread των ιταλικών δεκαετών ομολόγων έναντι των  γερμανικών επεσε στις 482 μονάδες βάσης, με πτώση 12,22 μονάδων σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης. Αντίθετα, το ισπανικό spread κινείται ανοδικά στις 486 μονάδες βάσης, ενώ σχετικά σταθερά είναι τα spreads Ιρλανδίας και Πορτογαλίας.
Πτώση κατέγραψε σήμερα και το spread των ελληνικών ομολόγων στις 2.613 μονάδες βάσης, μειωμένο κατά 85,03 μονάδες.  Παντως, τα πενταετή ελληνικά CDS παραμένουν στα υψη στις 7.892 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.