Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

Η NASA ψάχνει για νέους αστροναύτες. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΩΣ 105.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ .



Η NASA έβαλε αγγελία και ζητά νέους αστροναύτες. Σύμφωνα λοιπόν με αμερικανικές και αυστραλιανές ιστοσελίδες το ερευνητικό κέντρο της NASA αναζητά υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν επιστημονικό υπόβαθρο, ηγετικές ικανότητες θα είναι τολμηροί και δημιουργικοί. Πρόκειται για μια θέση πλήρους απασχόλησης ενώ ο μισθός του επικείμενου αστροναύτη θα κυμαίνεται μεταξύ 48.000 ευρώ και 105.000 ευρώ.
Βέβαια οι οι επίδοξοι αστροναύτες θα πρέπει να έχουν να έχουν και καλές φυσικές ικανότητες, όπως καλή όραση, χαμηλή αρτηριακή πίεση και το ύψος τους να είναι από 1.57 μέχρι 1.90. Όσοι ενδιαφερθούν θα υποβληθούν για δυο χρόνια σε ειδικά τεστ αξιολόγησης και όσοι καταφέρουν να περάσουν τις παραπάνω δοκιμασίες θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ρωσική διαστημική αποστολή και όχι σε αμερικάνικη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.