Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε μορφή word 97 με πολυτονική γραμματοσειρά Unicode.

45 Πλήρη κείμενα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατάλογος θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Πως μπορείτε να κατεβάσετε τα κείμενα : Κάντε κλικ στο button "download" δίπλα στο κείμενο που θέλετε. Όταν σας ζητηθεί επιλέξτε αποθήκευση στο δίσκο. Κατόπιν μπορείτε να αποσυμπιέσετε το κείμενο και με το word να το δείτε κανονικά σαν οποιοδήποτε έγγραφο. Θα χρειαστεί βέβαια μια κατάλληλη γραμματοσειρά.

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Καμμένος: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης -Ας με διαγράψουν




Παρά την ανοικτή απειλή του κ. Αντώνη Σαμαρά ότι θα τον διαγράψει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.
Ο βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση κατά της νέας κυβέρνησης που όπως είπε αποτελείται από τους ίδιους υπουργούς και επανέλαβε τις κατηγορίες του ότι όλο το αυτό το διάστημα παίχθηκαν σε βάρος της Ελλάδας κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CD's όπως και τις τελευταίες ημέρες με το δημοψήφισμα κυρίως από εταιρεία σην οποία εργάζεται ο αδελφός του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κ. Καμμένος παρατήρησε αρχικά ότι ο κ. Παπαδήμος που ήταν παρών στη συνεδρίασε βγήκε από την αίθουσα μόλις ανέβηκε ο ίδιος στο βήμα και σημείωσε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης όπως το περιέγραψε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός χρειάζεται δύο χρόνια.
Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη Ν.Δ. του μπλοκάρουν τη συζήτηση στη Βουλή της ερώτησης για τα κερδοσκοπικά παιχνίδια. Είπε ότι το θέμα έχει φτάσει στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.
Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι παραποιήθηκαν τα στατιστικά στοιχεία επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και υποστήριξε ότι εδώ και δύο μέρες ξεκίνησε έρευνα από την Ε.Ε. για τα κερδοσκοπικά παιχνίδια με το δημοψήφισμα. "Ποιοι ήταν αυτοί που έπαιξαν με τα νομίσματα. Μήπως ήταν η τράπεζα Ντέξια, που την διαχείριση του χαρτοφυλακίου έχει η εταιρεία Γιουνιτζέστιον, που δουλεύει ο αδερφός του κ. Παπανδρέου;" ρώτησε, καθώς επίσης "που δόθηκαν τα μυστικά κονδύλια από το υπουργείο Εξωτερικών;".
Ο υπουργός που ήταν παρών στην αίθουσα χαμογέλασε ειρωνικά και ο κ. Καμμένος του είπε: «Μη γελάτε, εδώ δεν είναι Κολέγιο Αθηνών. Είστε συνένοχος»
Τέλος, αναφέρθηκε στο σημερινό δημοσίευμα του Monde που μιλά για ευρωπαϊκή κυβέρνηση της Goldman Sachs ενώ επισήμανε ότι στο παρελθόν και ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε εργασθεί για τη συγκεκριμένη επενδυτική τράπεζα.
Απαντώντας ο κ. Παπακωνσνταντίνου αμέσως μετά, τον αποκάλεσε «τζάμπα μάγκα» και τον προέτρεψε να καταθέσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στη Δικαιοσύνη.
Αμέσως μετά την ομιλία του στη Βουλή ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τον Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού για να τιον ενημερώσει για τις προθέσεις του. Η συνάντηση κράτησε μόλις πέντε λεπτα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ τον ενημέρωσε πως αν καταψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου δεν υπάρχει παρα μόνο η οδός της διαγραφής απο το τη Νεα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.